Over ons

Vriendinnen voor het leven

De schoolpoort van hun kinderen; hét begin van een mooie vriendschap tussen Kat & Annemie. Beiden gepassioneerd door mode en interieur met een gemeenschappelijke droom: mondeux.

Een webshop met enkel eerlijke producten. We gaan op zoek naar de meest hippe en ecologisch verantwoorde producten. Steeds met het oog op kwaliteit én met zorg uitgekozen. Wie voor onze producten kiest, mag zeker zijn van een uniek exemplaar van kwaliteitsvolle labels.

Mondeux is méér dan een webshop, hier geniet je van een warme en persoonlijke service. We zijn niet enkel vriendinnen van elkaar, ook van jou!

Over mondeux

Your style decorated: daar is onze webshop hét ultieme bewijs van. Een hip kledingstuk, tafellinnen, handtas of douchegel waar je altijd naar op zoek was, vonden wij voor jou.

Maar het is méér dan enkel een hip product. Ze moeten voldoen aan onze criteria: puur, duurzaam en degelijk. Want dat is ons motto ‘ecologisch verantwoord'.

We kiezen enkel kwaliteitsproducten van topmerken als Marie Martens, Dutchess, Rainpharma, Anne Zellien en Decopur en vele andere.  Met natuurlijke en pure materialen die helemaal aan jouw stijl voldoen.  

Persoonlijke service 

Heb je jouw product gekozen? Dan zorgen wij ervoor dat het veilig bij jou geraakt, via een afhaalpunt én in een mooie cadeauverpakking. Maar ook voor stijladvies staan we graag voor je klaar! Niets is zo belangrijk als een persoonlijke en verzorgde service!